fbpx

BUREAU - CONTAINER EN WOON UNITS

Units:

Standaard - unit

Onze standaard-unit is de basis van een kempen-unit. Het kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden zoals, stockage, productieruimte, werkruimte, garage, ...

Bureau - unit

Onze bureau-units zijn de oplossing voor uw tijdelijke of permanente kantoor, werkruimte, vergaderruimte of multifunctionele ruimte. Er zijn tal van opties in afwerking mogelijk.

Woon - unit

Onze woon-unit is de referentie op gebied van comfort en flexibiliteit. We werken met standaard en luxe afwerkingen, zo is er voor ieder budget een woonunit beschikbaar.

WAT DOET KEMPEN-UNITS?

Wij zijn een familiaal bedrijf opgericht door 2 broers uit de kempen gespecialiseerd in op maat gemaakte modulaire units die zowel gebruikt worden voor proffesioneel als particuliere doeleinden.

Onze units zijn duurzaam, modern en betaalbaar.

Kortom wij trachten voor ieders budget een oplossing op maat te vinden.

UIT WAT BESTAAT DE KEMPEN-UNIT

De basis van onze unit bestaat uit een hoogwaardige stalen frame, hiertussen worden de sandwichpanelen geplaatst, aanvullend word er een stalen plaat aangebracht zowel aan de binnen als buitenkant.

Zo trachten we een optimale isolering te behalen.

Al onze units worden behandelt met anticorosie coating, optitioneel kan je onze units aanvullen met een cassete paneel langs de buiten zijde dit is meestal van toepassing in een proffesionele setting.