fbpx

voordeel #1: flexibel

Een flexibele oplossing op verschillende manieren

Voor elk bedrijf is de flexibiliteit om aan hun budget, tijdlijnen en deadlines en veiligheidsvoorschriften te voldoen van cruciaal belang.

Of je nu in de onderwijssector zit en extra klaslokalen of sportkleedkamers nodig heeft, een commerciële onderneming bent die innovatieve bouwoplossingen zoekt voor je groeiende bedrijf, of in de zorgsector zit en extra spreekkamers nodig heeft, modulair bouwen kan wel eens de perfecte oplossing zijn.

Onze units worden ontworpen zodat deze steeds passen op de beschikbare ruimte en voorzien zijn van alle gevraagde behoeftes. Dit kan een unit zijn met meerdere verdiepingen,  2 gekoppelde units in de breedte of in de lengte.

Een modulair gebouw kan worden ontworpen naar de specifieke behoeften van uw bedrijf. Een groot aantal verschillende sectoren kan worden voorzien van de gepaste unit. Denk aan kantoorruimtes, opslagplaatsen, schoollokalen en nog veel andere toepassingen.

Kun je niet beslissen over slechts één gebruik voor je gebouw? Dan ontwerpen wij wel een unit dat flexibel is en voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt!

Onze units kunnen worden afgewerkt met verschillende gebruiksklare zones zoals kitchenettes, badkamers of net geheel open werkruimtes.

Het mooie van modulaire gebouwen is dat ze kunnen worden gedemonteerd op 123. Bijkomend voordeel is dat ze kunnen worden ontworpen op een manier waardoor er extra secties/units achteraf kunnen worden toegevoegd, zoals een extra wachtruimte aan een praktijk.

Wanneer uw behoeften veranderen, kunnen onze units worden gedemonteerd en kunnen de modules worden verplaatst of gerenoveerd voor een volgende gebruik.

Kopen, huren of leasen?

Flexibel over de ganse lijn want niet alleen bij de samenstelling, maar ook de termijn van het gebruik en manier van investeren zijn flexibel.

Contacteer ons en ontdek alle mogelijkheden.

voordeel #2: voordelig

Voordelig op bouwmanier:

De gemiddelde prijs per vierkante meter van een traditionele bouwmanier is met zijn 2500 – 3000 euro/m² tot 2x maal hoger dan de prijs voor een modulaire manier van bouwen. (gemiddelde prijs van 1300 euro/m²)

Al geldt ook hier het bekende principe: je maakt het zo duur of goedkoop als je zelf wil. De graad van afwerking en gekozen materialen spelen hierbij een belangrijke rol.

Voordelig in betalingsmogelijkheden:

Door het aanbieden van de bureau-unit met verschillende betalingsopties kan je zelf bepalen welke manier  het best past bij je onderneming op dit moment. Of je nu kiest voor kopen, huren of leasen, Kempen-Units staat voor je klaar.

voordeel #3: op maat

Zelf kunnen bepalen waar de zon zal binnenvallen. Zelf kiezen welke in welke materialen jouw bureau-unit moet worden gemaakt. Kortom,  zelf beslissingen maken. 

Bij Kempen-Units kun je je eigen unit volledig zelf samenstellen!

Vraag een offerte aan

Voor vragen over onze units mag u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen via email of telefonisch.

U bent steeds welkom om onze units te bezichtigen, en de mogelijkheden te bespreken (op afspraak).

Ontvang je graag meteen een richtprijs ? Voeg dan zeker een plattegrond toe.