fbpx

voordeel #1: Voordelig

bouw modulair, betaal minder

Lagere kosten, niet lagere kwaliteit

De belangrijkste misvatting over modulaire constructie is dat het een goedkope alternatieve optie is voor traditionele bouw en dat dit zich weerspiegelt in de kwaliteit, bijvoorbeeld als een tijdelijke oplossing of alleen geschikt voor mensen met een zeer beperkt budget. Dit is echter niet correct.

Modulaire gebouwen worden gebouwd om te voldoen aan dezelfde bouwvoorschriften en standaarden als traditionele gebouwen en ze maken gebruik van dezelfde materialen die door architecten zijn gespecificeerd. Bovendien hebben ze een vergelijkbare levensduur als standaardgebouwen.

Waar komt dan het verschil in prijs vandaan?

Het gehele proces is aanzienlijk sneller  dan traditionele methoden en, zoals het gezegde luidt, tijd is geld. Door 95% van alle werken uit te voeren in-house kunnen wij een groot deel van de kosten drukken. 

Over het algemeen is de grootste kostenbesparende factor bij modulaire bouw de snelheid waarmee het gebouw kan worden voltooid. Het fabricageproces is verfijnd om de snelheid en efficiëntie bij elke stap te maximaliseren. Omdat fabricage en on-site werk tegelijkertijd kunnen worden gedaan, kunnen modulaire projecten veel sneller worden voltooid dan traditioneel gebouwde structuren.

Door efficiënte en in bulk aan te kopen kunnen wij  de prijs voor onze klanten sterk drukken. 

Aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd door kleinere teams van werknemers met gespecialiseerde vaardigheden, kennis en ervaring in modulaire bouw te gebruiken. Het gebruik van een all-inclusive personeelsbestand zorgt ook voor meer voorspelbare planning.

Het feit dat een volledige unit in één enkele faciliteit kan worden gepland, ontworpen en gefabriceerd, resulteert in lagere kosten in elke fase van het proces.  Kortere doorlooptijden verminderen de kosten nog verder.

Modulaire constructie elimineert de noodzaak om gedurende maanden een groot team ter plaatse te hebben dat non-stop werkt. Het zorgt voor een grotere mate van kostenpredictabiliteit, wat zeer nuttig is voor budgettering, projectplanning en tijdbeheer.

Traditionele constructie wordt vaak beïnvloed door onvoorziene vertragingen als gevolg van zaken zoals ongunstige weersomstandigheden en arbeidstekorten. Deze hebben geen invloed op modulaire projecten omdat de meeste constructie wordt voltooid vóór montage in een klimaatgecontroleerde omgeving.

Kopen, huren of leasen?

Voordelig over de ganse lijn want niet alleen de manier van bouwen, maar ook de termijn van het gebruik en de afbetalingsmogelijkheden zijn voordelig voor jou!

Contacteer ons en ontdek alle mogelijkheden.

voordeel #2: Flexibel

Flexibel op bouwmanier:

Een van de voordelen van modulair bouwen is de flexibiliteit, waardoor je je woning of bijgebouw gemakkelijk kunt verplaatsen als het uit één module bestaat.

Als je woning uit meerdere modules bestaat, kun je tijdens de ontwerpfase rekening houden met toekomstige verplaatsingen.

Bovendien is het mogelijk om later je modulaire constructie uit te breiden door één of meer modules toe te voegen in breedte of hoogte.

 

Flexibel op locatie:

Is je bedrijf actief op verschillende locaties? Heb je nood aan een extra ruimte die makkelijk te verplaatsen is?

De bureau-unit van Kempen-Units is verwisselbaar van locatie zonder veel gedoe en zonder hoge verplaatsingskosten.

Door de snelle manier van opzetten, afbreken en transporteren kan de unit op enkele uren van locatie worden veranderd. 

 

Flexibel in betalingsmogelijkheden:

Elke onderneming wil groeien, alleen is dit niet altijd vanzelfsprekend. Daarom is een traditionele manier van uitbreiden niet zonder risico. Je kan nu eenmaal niet snel schakelen wanneer je een ruimte hebt bijgebouwd.

De oplossing hiervoor is het huren of leasen van een bureau-unit. Zo kan je zelf bepalen hoelang je de ruimte wil gebruiken en hoeveel budget je hier aan kan spenderen. 

Ga met ons in gesprek en samen vinden we de gepaste oplossing.

voordeel #3: op maat

Zelf kunnen bepalen waar de zon zal binnenvallen. Zelf kiezen welke in welke materialen jouw bureau-unit moet worden gemaakt. Kortom,  zelf beslissingen maken. 

Bij Kempen-Units kun je je eigen unit volledig zelf samenstellen!

Afmetingen

Wij bouwen units van 2,45 en 3 meter breedt en tot wel 12 meter lang! De verhouding breedte/lengte is volledig zelf te kiezen

+ Al onze units zijn koppelbaar en kunnen dus onderdeel vormen van een groter geheel. Je kan zelfs tot 2 verdiepingen bouwen indien gewenst!

Hiernaast vind je enkele voorbeelden

 

Vraag een offerte aan

Voor vragen over onze units mag u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen via email of telefonisch.

U bent steeds welkom om onze units te bezichtigen, en de mogelijkheden te bespreken (op afspraak).

Ontvang je graag meteen een richtprijs ? Voeg dan zeker een plattegrond toe.