fbpx

voordeel #1: op maat

Stel zelf je unit samen

Zelf kunnen bepalen waar de zon zal binnenvallen. Zelf kiezen in welke materialen jouw bureau-unit moet worden gemaakt. Kortom, zelf beslissingen maken. 

Bij Kempen-Units kun je je eigen unit volledig zelf samenstellen! Ontdek hieronder de opties.

Afmetingen

Wij bouwen units van 2,45 en 3 meter breedt en tot wel 12 meter lang! De verhouding breedte/lengte is volledig zelf te kiezen

+ Al onze units zijn koppelbaar en kunnen dus onderdeel vormen van een groter geheel. Je kan zelfs tot 2 verdiepingen bouwen indien gewenst!

Hiernaast vind je enkele voorbeelden

 

Kopen, huren of leasen?

Op maat over de ganse lijn want niet alleen bij de samenstelling, maar ook de termijn van het gebruik en manier van investeren zijn op maat van jou!

Contacteer ons en ontdek alle mogelijkheden.

voordeel #2: voordelig

Voordelig op bouwmanier:

De gemiddelde prijs per vierkante meter van een traditionele bouwmanier is met zijn 2500 – 3000 euro/m² tot 2x maal hoger dan de prijs voor een modulaire manier van bouwen. (gemiddelde prijs van 1300 euro/m²)

Al geldt ook hier het bekende principe: je maakt het zo duur of goedkoop als je zelf wil. De graad van afwerking en gekozen materialen spelen hierbij een belangrijke rol.

Voordelig in betalingsmogelijkheden:

Door het aanbieden van de bureau-unit met verschillende betalingsopties kan je zelf bepalen welke manier  het best past bij je onderneming op dit moment. Of je nu kiest voor kopen, huren of leasen, Kempen-Units staat voor je klaar.

voordeel #3: Flexibel

Flexibel op bouwmanier:

Een van de voordelen van modulair bouwen is de flexibiliteit, waardoor je je woning of bijgebouw gemakkelijk kunt verplaatsen als het uit één module bestaat.

Als je woning uit meerdere modules bestaat, kun je tijdens de ontwerpfase rekening houden met toekomstige verplaatsingen.

Bovendien is het mogelijk om later je modulaire constructie uit te breiden door één of meer modules toe te voegen in breedte of hoogte.

Flexibel op locatie:

Is je bedrijf actief op verschillende locaties? Heb je nood aan een extra ruimte die makkelijk te verplaatsen is?

De bureau-unit van Kempen-Units is verwisselbaar van locatie zonder veel gedoe en zonder hoge verplaatsingskosten.

Door de snelle manier van opzetten, afbreken en transporteren kan de unit op enkele uren van locatie worden veranderd. 

Flexibel in betalingsmogelijkheden:

Elke onderneming wil groeien, alleen is dit niet altijd vanzelfsprekend. Daarom is een traditionele manier van uitbreiden niet zonder risico. Je kan nu eenmaal niet snel schakelen wanneer je een ruimte hebt bijgebouwd.

De oplossing hiervoor is het huren of leasen van een bureau-unit. Zo kan je zelf bepalen hoelang je de ruimte wil gebruiken en hoeveel budget je hier aan kan spenderen. 

Ga met ons in gesprek en samen vinden we de gepaste oplossing.

Vraag een offerte aan

Voor vragen over onze units mag u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen via email of telefonisch.

U bent steeds welkom om onze units te bezichtigen, en de mogelijkheden te bespreken (op afspraak).

Ontvang je graag meteen een richtprijs ? Voeg dan zeker een plattegrond toe.