fbpx

kempen-units

Uw partner in modulaire gebouwen.

Uw oplossing voor een flexibele woon-oplossing

Waar wij voor staan

Op maat

Of het nu gaat om een standaard-unit of één van de meest complexe, ambitieuze bouwprojecten die u kan bedenken, geen detail wordt over het hoofd gezien! Kempen-units biedt op-maat-gemaakte oplossingen voor alle mogelijke situaties.

Snelheid

Het concept van modulair bouwen gecombineerd met ons grondig en vakkundig voorbereidend werk, zorgt ervoor dat uw unit op één dag geplaatst kan worden!

Zorgeloos flexibel

Met onze units bent u volledig zorgenvrij, wij denken aan alles! En als u plots beslist om te verhuizen, of u wil uw unit later nog uitbreiden? Geen enkel prob- leem! Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat uw unit te allen tijde aangepast, verplaatst of uitgebreid kan worden.

Laat je verder inspireren

Woon-unit

AANBOUW - ENKEL

Hier ziet u een modulaire unit van 2.9×6 meter die perfect aansluitend naast de besta – ande leefruimte werd geplaatst. Een opvallend kenmerk van deze extra leefruimte is de overvloedige aanwezigheid van natuurlijke lichtinval, mogelijk gemaakt door de grote raampartijen. Met deze AANBOUW werd een open en uitnodigende sfeer gecreëerd, een nieuwe leefruimte, die naadloos overgaat in de bestaande woonruimte.

Woon-unit

50M² WONEN

Deze unit is een iets grotere woon-unit geschikt voor één tot twee personen. Deze unit wordt samengesteld gebaseerd op uw behoeften en beschikt over alle comfort zoals een ruime open woonkamer, een grote slaapkamer, een op-maat-gemaakte keuken en een badkamer met inloopdouche en vloerverwarming. De vloeren worden afgewerkt met laminaat, we voorzien op-maat-gemaakte kasten én de unit wordt uitgerust met ons professionele airco-systeem. Aan de buitenkant voorzien we houten gevelbekleding.

Ik heb interesse!

Voor vragen over onze units mag u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen via email of telefonisch.

U bent steeds welkom om onze units te bezichtigen, en de mogelijkheden te bespreken (op afspraak).

Ontvang je graag meteen een richtprijs ? Voeg dan zeker een plattegrond toe.