fbpx

kempen-units

Uw partner in modulaire gebouwen.

Uw oplossing voor een flexibele werkplek!

Kempen-units zet altijd hoog in op flexibiliteit. Waar u ook naar op zoek bent, met onze op-maat-gemaakte bureau-units kunnen wij tegemoet komen aan alles wat u verlangt van een een ideale werkplek. Wij ontwerpen, bouwen en plaatsen units voor alle mogelijke situaties. Denkt u na over een uitbreiding van uw bestaande werplek in de vorm van een aanbouw of wilt u graag een losstaande kantoorruimte in uw tuin? Misschien heeft u ambitieuzere plannen en heeft u snel meerdere extra kantoorruimtes nodig om aan de vraag te kunnen blijven voldoen? Wat uw huidige situatie ook mag zijn, we zijn zeker dat Kempen-units u verder kan helpen!

Waar wij voor staan

Op maat

Of het nu gaat om een standaard-unit of één van de meest complexe, ambitieuze bouwprojecten die u kan bedenken, geen detail wordt over het hoofd gezien! Kempen-units biedt op-maat-gemaakte oplossingen voor alle mogelijke situaties.

Snelheid

Het concept van modulair bouwen gecombineerd met ons grondig en vakkundig voorbereidend werk, zorgt ervoor dat uw unit op één dag geplaatst kan worden!

Zorgeloos flexibel

Met onze units bent u volledig zorgenvrij, wij denken aan alles! En als u plots beslist om te verhuizen, of u wil uw unit later nog uitbreiden? Geen enkel prob- leem! Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat uw unit te allen tijde aangepast, verplaatst of uitgebreid kan worden.

Laat je verder inspireren

Meet the original unit

VRIJSTAAND - ENKEL - STANDAARD

Onze basis-bureau-unit is een echte bestseller. Door te kiezen voor onze standaardversie beschikt u over een prachtig kantoor, dat wat prijs-kwaliteitverhouding betreft geheel onklopbaar is. Deze unit wordt geleverd in het antraciet en beschikt over een glazen hoek voor extra lichtinval. Onze basis bureau-unit wordt standaard voorzien van alle comfort zoals een stevige laminaat vloer, vijf dubbele stopcontacten, led-verlichting, uitstekende isolatie die voldoet aan alle officiële normen, dubbel hoogrendementsglas, een aluminium buitendeur, pvc ramen, EPDM dakbedekking én buitenverlichting.

Authentic wood unit

VRIJSTAAND - ENKEL - MET OPTIES

Deze unit beschikt over alle gebruikelijke voorzieningen en is bovendien verrijkt met een afwerking van witgeschilderde gipsplaten, een tussenmuur met een stalen deur en raam, een prachtige zwarte keuken inclusief koelkast en boiler, een binnenwandafwerking van bruin hout, spotrailverlichting en airconditioning.

Meet the black beauty

VRIJSTAAND - ENKEL - MET OPTIES

Deze unit is net zoals ons basismodel uitgerust met al onze standaardvoorzienin- gen. Aanvullend wordt de buitengevel van uw unit afgewerkt met zwart hout, wordt hij voorzien van een groot, zwart aluminium schuifraam én een vast raam.

De binnenkant wordt afgewerkt met witgeschilderde gipsplaten, een zwarte houten binnenwand en led-spotrails. Deze unit wordt ook uitgerust met een pro- fessioneel airco-systeem in luxueuze zwarte uitvoering.

Authentic wood unit

VRIJSTAAND - GEKOPPELD - Met opties

Naargelang de grootte van uw project bouwen en plaatsen wij ook gekoppelde units. Dit kan gaan van een simpele combinatie besta- ande uit twee gecombineerde units, tot complexe constructies waarbij tot meer dan 20 gekoppelde units gebruikt kunnen worden.

Bent u op zoek naar een gekoppeld, tijdelijk of permanent gebouw? Vraag dan zeker naar de mogelijkheden. Naast de verkoop van onze units bieden wij ook een uitstekende verhuurservice aan!

Bureel unit
Bureel unit

Ik heb interesse!

Voor vragen over onze units mag u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen via email of telefonisch.

U bent steeds welkom om onze units te bezichtigen, en de mogelijkheden te bespreken (op afspraak).

Ontvang je graag meteen een richtprijs ? Voeg dan zeker een plattegrond toe.