fbpx

De woon-unit van Pauwel

Voor onze klant, Pauwel, was Kempen-Units de ultieme oplossing voor zijn woonprobleem. Met een samengesteld gezin en een huis dat net iets te krap was geworden, zocht Pauwel naar een snelle en praktische oplossing zonder de rompslomp van een traditionele verbouwing. Kempen-Units bood een innovatieve oplossing aan. Ontdek hier hoe Kempen-Units erin slaagde om twee extra slaapkamers en badkamers naast Pauwels bestaande woning te plaatsen, en hoe ze omgingen met de complexe locatie.

Ruimte creëren, obstakels overwinnen, dromen verwezenlijken.

Pauwel bevond zich in een uitdagende situatie. Als hoofd van een samengesteld gezin had hij behoefte aan extra ruimte, maar hij kon het zich niet veroorloven de uren en kosten van een traditionele verbouwing op zich te nemen. Kempen-Units bood de perfecte oplossing door twee extra slaapkamers en badkamers in de tuin te plaatsen als een uitbreiding van zijn huidige woning.

Hierdoor ontstond er een ruimere en meer functionele woonomgeving voor het hele gezin. Bovendien zorgden de extra badkamers voor meer comfort en gemak, waardoor de levenskwaliteit van Pauwel en zijn gezin aanzienlijk verbeterde.

Echter, de complexe locatie van Pauwels huis in een woonwijk bracht een extra uitdaging met zich mee. Om de units op de juiste plaats te krijgen, moest Kempen-Units een zware kraan inzetten om ze over het bestaande gebouw te tillen. Dit vereiste precisie en vakmanschap, maar Kempen-Units slaagde erin om de units op hun plek te krijgen, ondanks de uitdagingen.

Dit project illustreert de toewijding van Kempen-Units aan het vervullen van de unieke behoeften van hun klanten. Voor Pauwel en zijn samengesteld gezin heeft Kempen-Units een snelle, praktische en hoogwaardige oplossing geboden om hun woonsituatie te verbeteren, zonder gedoe en verbouwingsstress. De extra slaapkamers en badkamers zijn nu een “losgekoppeld” onderdeel van hun huis, waardoor ze meer ruimte en comfort hebben om van te genieten. Met precisie en expertise heeft Kempen-Units bewezen dat ze zelfs in complexe omstandigheden een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden. Voor Pauwel en vele anderen is Kempen-Units de betrouwbare partner geworden voor het realiseren van hun woondromen.