fbpx

De bijbouw van Bas

Met een bestaande leefruimte die net iets te krap aanvoelde, zocht Bas naar een snelle en moeiteloze oplossing om zijn woonkamer te vergroten. Het was op dat moment dat Kempen-Units in beeld kwam en een innovatieve oplossing bood. In dit verhaal ontdekken we hoe Kempen-Units met succes een extra leefruimte creëerde bovenop de bestaande, en hoe ze omgingen met de uitdagingen van de complexe locatie.

Ruimte creëren, obstakels overwinnen, dromen verwezenlijken.

Bas bevond zich in een complexe situatie. Zijn huis was gelegen in een buurt vol uitdagingen op het gebied van toegankelijkheid. Hij wilde niet door de rompslomp van een traditionele verbouwing gaan, maar zocht in plaats daarvan naar een snel en praktisch alternatief. Kempen-Units bood de perfecte oplossing met een modulaire unit van 2.9×6 meter die aansluitend naast zijn bestaande leefruimte werd geplaatst.

Een opvallend kenmerk van deze extra leefruimte was de overvloedige natuurlijke lichtinval, mogelijk gemaakt door de grote raampartijen. Dit creëerde een open en uitnodigende sfeer, waardoor de nieuwe leefruimte naadloos aansloot bij de bestaande woonruimte van Bas.

Een van de grootste uitdagingen was de complexe ligging van Bas’ huis in de buurt. De beperkte toegang en belemmeringen in de omgeving maakten de plaatsing van de modulaire unit een logistieke uitdaging.

Kempen-Units liet echter zien dat ze voorbereid zijn op dergelijke situaties. Ze maakten gebruik van een zware kraan om de unit met precisie te positioneren, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

Dit project voor Bas illustreert perfect de toewijding van Kempen-Units aan het leveren van praktische en innovatieve oplossingen aan hun klanten. De extra leefruimte die aansluitend aan Bas’ bestaande woning is geplaatst, heeft niet alleen zijn woonomgeving getransformeerd, maar ook zijn levenskwaliteit verbeterd. Met oog voor detail, gebruik van natuurlijk licht en het overwinnen van logistieke obstakels, heeft Kempen-Units bewezen dat ze in staat zijn om aan de unieke behoeften van hun klanten te voldoen, zelfs in complexe situaties. Voor Bas en vele anderen is Kempen-Units de betrouwbare partner geworden voor het realiseren van hun woondromen zonder de stress van traditionele verbouwingen.