fbpx

De Airbnb voor surfers

Onze klant had het idee om een AirBnb-ervaring te bieden aan deze surfers die deze prachtige locatie bezochten. Hij benaderde Kempen-Units om te helpen bij dit project. In deze case zullen we bekijken hoe Kempen-Units deze visie vorm gaf door 2 driepersoons slaapkamers met eigen badkamers en 1 tweepersoons slaapkamer met een eigen badkamer te creëren, elk met een privéterras.

Ruimte creëren, obstakels overwinnen, dromen verwezenlijken.

De klant wilde gasten een comfortabele plek bieden om te ontspannen na een dag surfen. Kempen-Units ging aan de slag en creëerde 2 ruime driepersoons slaapkamers met eigen badkamers, evenals een tweepersoons slaapkamer met een eigen badkamer, perfect voor koppels.

Een opvallend kenmerk van deze kamers was het privéterras, waar gasten konden genieten van het uitzicht en de natuur. De terrassen waren ontworpen om een naadloze overgang tussen binnen en buiten te bieden, waardoor gasten konden ontspannen en tot rust konden komen.

Dankzij Kempen-Units is de droom van onze klant werkelijkheid geworden. Zijn AirBnb-accommodatie biedt nu een comfortabele plek voor surfers om te verblijven, met mooie slaapkamers met eigen badkamers en privéterrassen. Kempen-Units heeft met dit project bewezen dat ze in alle sectoren kunnen realiseren die voldoen aan de behoeften van hun klanten. Voor onze klant begint nu een nieuw hoofdstuk, veel geluk!